Σε ισχύ με Άρη το ηλεκτρονικό εισιτήριο (video)

25.08.2011 Αναγνώστηκε 1217 φορές

Στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη θα τεθεί σε ισχύ και σε επίσημο παιχνίδι πέραν των φιλικων το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου εισιτηρίων.

Σε αναλυτική ενημέρωση προς τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για το θέμα του ηλεκτρονικών εισιτηρίων και των τουρνικέ που θα λειτουργούν στις εισόδους των θυρών, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Πασχάλης Μόσχογλου ζήτησε τη συνεισφορά όλων ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά ενώ παράλληλα έκανε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Συγκεκριμένα, στους "Ζωσιμάδες" έχουν τοποθετηθεί συνολικά 19 ηλεκτρονικά τουρνικέ όπου θα γίνεται ο έλεγχος των απλών εισιτηρίων αλλά και των διαρκείας. Η μέγιστη ροή με τις υπάρχουσες συνθήκες σε κάθε τουρνικέ είναι τα 350 άτομα ανά ώρα.

Η έκδοση των εισιτηρίων θα γίνεται σε άμεση σύνδεση με το σύστημα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και η αγοραπωλησία των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια πέριξ των "Ζωσιμάδων" θα σταματήσει στις 21:00, μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτό θα συμβεί ώστε να έχουν μπει άπαντες στο γήπεδο χωρίς καθυστέρηση μέχρι να αρχίσει η αναμέτρηση.

Σχετικά με τους οπαδούς του Άρη που θα βρεθούν στα Γιάννενα, στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα, συμφωνήθηκε ο Άρης να προμηθευτεί ακριβώς 789 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων του που θα ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις. Θα βρίσκονται στο προκαθορισμένο σημείο στην είσοδο της πόλης 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και από εκεί παρουσία αστυνομικής δύναμης θα φτάσουν στο γήπεδο.

Τέλος ο κύριος Μόσχογλου ξεκαθάρισε ότι στις θύρες που θα βρίσκονται οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα απαγορεύεται να εισέλθει οπαδός με τα διακριτικά άλλης ομάδας ακόμα και αν έχει στην κατοχή του εισιτήριο του αγώνα.




Σχολιασμος