Συνέχεια στο ατομικό για Ίλιτς, Ναδάλες

15.10.2014 Αναγνώστηκε 453 φορές

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται για τον Γιάννη Πετράκη, καθώς ούτε την σημερινή (15/10) ημέρα οι Μπράνα Ίλιτς και Ναδάλες κατάφεραν να προπονηθούν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό και πλέον όσο περνάνε οι ημέρες η συμμετοχή τους στον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Πανιώνιο καθιστάται αμφίβολη.

Το ιατρικό τιμ έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου οι δύο παίκτες να ξεπεράσουν τα προβλήματα, ωστόσο ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους.

Από εκεί και πέρα από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Κοροβέσης ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης μετά την επέμβαση σκωληκωειδίτιδας που έκανε, ενώ ο Λίλα δεν επέστρεψε ακόμα από την Αλβανία, καθώς μέχρι και χθες είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής με τακτικό προσανατολισμό.


Σχολιασμος