- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στην υπομονή και την ηρεμία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ώστε να φτάσουν στην νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο.
Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στα σημεία κλειδιά που έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην Βέροια, ενώ σχολίασε και την αγωνιστική συμπεριφορά που εμφάνισαν οι παίκτες του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Βέροιας:
«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμασταν την ομάδα των Ιωαννίνων, γνωρίζαμε ότι θα κριθεί στην τακτική το ματς και έπρεπε να έχουμε υπομονή και ηρεμία και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι χωρίς να ξεχνάμε ότι όλα ξεκινάνε από το μηδέν πίσω στην άμυνά μας.
Βρήκαμε την ισορροπία και φυσικά αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Δείξαμε τεράστια υπομονή και τελικώς καταφέραμε και πήραμε μια δίκαια νίκη».
Σε ερώτηση για το πως νιώθει που η ομάδα του είναι στην κορυφή, ο Γκρανέρο υπογράμμισε: «Ήρεμος, συνεχίζω και πατάω γερά στα πόδια μου. Παρ' όλα αυτά είμαι χαρούμενος για τη χαρά κόσμου και των αποδυτηρίων, πιο πολύ χαίρομαι γι' αυτούς».
Για την εμφάνιση του α' μέρους, ο Ισπανός προπονητής ανέφερε: «Οι αντίπαλοι δεν μας αντιμετωπίζουν όπως παλιά. Την Βέροια την αντιμετωπίζουν με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα, υπάρχει σεβασμός, μας αντιμετωπίζουν οργανωμένα».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.