Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα Πανθρακικός - ΠΑΣ

28.08.2014 Αναγνώστηκε 535 φορές

Στην διάθεση των φίλων του Πανθρακικού έχουν τεθεί από σήμερα (28/8) τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Σαββάτου (30/8, 19:15) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα της Θράκης θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του και η διοίκηση ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων οι οποίες τιμώναι από 10 έως 30 ευρώ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι άρχισε η πώληση των εισιτηρίων για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του Πανθρακικού για το πρωτάθλημα της Super League ΟΠΑΠ 2014-2015 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο 30 Αυγούστου και ώρα 19:15.

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 09:00 - 15:00 και 18:00 – 20:30.

Το Σάββατο ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 15:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα 1: 15 ευρώ

Θύρα 2: 10 ευρώ

Θύρα 5: 10 ευρώ

Θύρα 7 (Vip): 30 ευρώ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Πανθρακικού θα λειτουργήσουν στις θύρες 1 και 2 τουρνικέ (ηλεκτρονικό σύστημα) για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο καθώς θα λειτουργήσει ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφάσισε:

Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία».

Σχολιασμος