LIVE (Τελικό) ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας 1-0

10.08.2014 Αναγνώστηκε 2379 φορές

Παρακολουθήστε LIVE απο το Πανηπειρωτικό τη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας σε περιγραφή Θανάση Μυριούνη και σχολιασμό Βασίλη Μπίτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Κολιοφούκας, Μουσκάι, Σκόνδρας, Μπέριος, Δρούζας, Χαρίσης, Ιωάννου, Ακόστα, Ηλιάδης, Νάκος, Σαπαλίδης.

Στον πάγκο της γιαννιώτικης ομάδας είναι οι: Γιαννιώτης, Πασχάλης, Γιάκος, Τάχιας, Μανιάς.

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Καλτσής): Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Πέτσας, Κόλινς, Κυριάκης, Βασίλιεβιτς, Ραμπαβίλας, Γραβάνης, Στάντσεβιτς.

Στον πάγκο της αρτινής ομάδας βρίσκονται οι: Γκορτζής, Κακάβας, Κατσαρός, Χούσος, Παγώνης, Μπαλάφας, Καβαλάρης, Νταλάκας, Δήμος, Κατσούλας, Βασίλας, Καλπακούλας.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κατσουλίδης με βοηθούς τους Μπαδήμα και Αρβανίτη.

Μεταξύ συγγενών και φίλων το σημερινό φιλικό του ΠΑΣ με 100 άτομα να βρίσκονται στο Πανηπειρωτικό.

Στις συνθέσεις των δυο ομάδων η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν έδωσε το όνομα του αριστερού μπακ που δοκιμάζεται στο σημερινό φιλικό.

Έναρξη της αναμέτρησης

Με 4-4-2 έχει ξεκινήσει τον ΠΑΣ ο Γιάννης Πετράκης. Κολιοφούκας κάτω από τα δοκάρια, Μουσκάι δεξί μπακ, Μπέριος και Σκόνδρας κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αριστερό μπακ ο Δρούζαςι, αμυντικά χαφ είναι οι Χαρίσης και Ιωάννου, αριστερό χαφ ο Ακόστα, δεξί ο Ηλιάδης και δίδυμο στην επίθεση είναι οι Νάκος και Σαπαλίδης.

Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης χωρίς καμία αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι.

Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ στο 19' με σέντρα από δεξιά του Μουσκάι και κεφαλιά του Σαπαλίδη, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Καραγκούνης. Στην εκτέλεση του κόρνερ νέα κεφαλιά του Σαπαλίδη, απομάκρυνε και πάλι ο γκολκίπερ του Καραϊσκάκη.

Διακοπή στο παιχνίδι στο 22' για τραυματισμό του Σκόνδρα που χτύπησε και μάτωσε στη μύτη του.

Πρώτη αλλαγή στο 25' με τον Τάχια να μπαίνει στη θέση του τραυματία Σκόνδρα. Αλλαγή κεντρικού αμυντικού στον ΠΑΣ.

Σουτ του Σαπαλίδη στο 37', η μπάλα άουτ.

Στο 43' καλός συνδυασμός Ηλιάδη και Χαρίση, σουτ του τελευταίου, η μπάλα άουτ.

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 0-0 ΠΑΣ Γιάννινα και Καραϊσκάκης Άρτας. Κακό το πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις και χωρίς ποιότητα.

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με 3 αλλαγές για τον ΠΑΣ. Ο Γιάκος στη θέση του Ιωάννου, ο Γιαννιώτης στη θέση του Κολιοφούκα και ο Πασχάλης στη θέση του Δρούζα που δοκιμάστηκε στο πρώτο 45λεπτο.

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ στο 54'. Εκτέλεση κόρνερ του Ακόστα και σύγχυση στην άμυνα του Καραϊσκάκη, ο Σαπαλίδης με σουτ έκανε το 1-0.

Νέα αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 60' με τον Ιωάννου να ξαναμπαίνει στη θέση του Ηλιάδη στο παιχνίδι.

Δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 68'. Ατομική προσπάθεια από τον Ακόστα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και σουτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Καραϊσκάκη που την βρήκε με τα ακροδάχτυλα. 

Κόρνερ του Ακόστα στο 72', ο Νάκος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ντεμπούτο για τον Μανιά με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς θα μπει στη θέση του Νάκου στο 76'.

Μαχητική η ομάδα του Καραϊσκάκη προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην εστία του Γιαννιώτη.

Λήξη της αναμέτρησης. Νίκη 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα επί της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας χάρη στο γκολ του Σαπαλίδη στο 54' σε ένα φιλικό με λιγοστές φάσεις που ελάχιστοι θα θυμούνται.

Σχολιασμος