Προσύμφωνο με Μπουζίντ

07.08.2011 Αναγνώστηκε 1319 φορές

Ήταν μαζί με τον Εστογιανόφ από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου στο χθεσινό φιλικό του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα, κέρδιζε όλες τις εναέριες μονομαχίες και κατηύθυνε άριστα την άμυνά του. Κι όλα αυτά τη στιγμή που έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Ο λόγος για τον Ίσμαελ Μπουζίντ που υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» πριν από το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, οι τελικές υπογραφές όμως στο νέο του συμβόλαιο θα πέσουν στο τέλος της εβδομάδας όταν ο παίκτης θα επιστρέψει στα Γιάννενα από την Αλγερία όπου μετέβη σήμερα.

Κατά τα άλλα, υψηλό βαθμό πήραν οι περισσότεροι νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ στο χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, με τους Μπουζίντ, Λίλα και Γεωργίου να κλέβουν την παράσταση. Ο μοναδικός που δεν αγωνίστηκε ήταν ο Παραγουανός Ρόναλντ Χουτ εξαιτίας ενός προβλήματος στους προσαγωγούς.

«Παγώνει» του Σουμπίνιο

Τέλος, απομακρύνεται το ενδεχόμενο απόκτησης του Βραζιλιάνου Σουμπίνιο, καθώς ο παίκτης δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και λογίζεται ως ξένος. Όπως τόνιζαν από τον ΠΑΣ με τον Σουμπίνιο θα ασχοληθούν σοβαρά μόνο σε περίπτωση που καταφέρει να εξασφαλίσει άμεσα πορτογαλικό διαβατήριο, με τον ίδιο πάντως να έχει κινήσει ήδη τις σχετικές διαδικασίες.

Εξελίξεις πάντως που θα αφορούν την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου αναμένονται μέσα στη βδομάδα που ξεκινάει αύριο.

Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΣ


Σχολιασμος