- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Μετά από αναμονή περίπου δύο εβδομάδων η αγωνία του ΠΑΣ Γιάννινα στο θέμα της αδειοδότησης αναμένεται να πάρει τέλος είτε με θετικό τρόπο, είτε με αρνητικό.
Και αυτό διότι σήμερα (2/5) το πρωί εκδικάζεται στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, η έφεση που άσκησε η ομάδα την Τρίτη του Πάσχα, προκειμένου να ανατρέψει την αρχική απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου, όπου και είχε «ανάψει» κόκκινο για 3η συνεχόμενη χρονιά στην έγκριση του φακέλου.
Στο στρατόπεδο της ομάδας παρά την απογοήτευση που αποκόμισαν από την αρχική απόφαση, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και δη στον Γιώργο Χριστοβασίλη, πως στην επανεξέταση του φακέλου θα διαπιστωθεί πως όλα είναι άρτια και έτσι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα μπορέσει έστω και στην εφέσεων να περάσει αυτό τον σκόπελο και να μπορέσει ενόψει του νέου πρωταθλήματος να δυναμώσει το ρόστερ του κάνοντας μεταγραφές.
Σε περίπτωση που και στην δευτεροβάθμια επιτροπή ο φάκελος απορριφθεί, τότε ο ΠΑΣ για ακόμα μια χρονιά θα έχεi περιορισμό στις μεταγραφές, κάτι που φυσικά έχει μάθει να πορεύεται με το συγκεκριμένο γεγονός τα τελευταία χρόνια.
Φυσικά η αγωνία στις τάξεις και του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι μεγάλη και άπαντες περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την εκδίκαση και εν συνεχεία την απόφαση που θα βγει. Για το αν προκύψει σήμερα απόφαση ή τις επόμενες ημέρες δεν έχει γίνει γνωστό.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.