- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της κανονικής περιόδου της Super League να ολοκληρώθηκαν και να διεξάγονται τα πλέι - οφ, όμως στο πρωτάθλημα των υποδομών και στις ομάδες των Κ-20 ακόμα μαίνεται αγωνιστική δραστηριότητα με την διεξαγωγή εξ΄ αναβολής παιχνιδιών.
Έτσι και η Κ-20 του ΠΑΣ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και την Κυριακή 4 Μαίου στις 11:00 στα Πηγάδια, αναμένεται να διασταυρώνει τα ξίφη της με αντίπαλο την Ξάνθη. Στην αποστολή ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης αναμένεται να πάρει μαζί και τους Νάκο, Χαρίση, Κολιοφούκα, Ιωάννου και Μουσκάι, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα, ώστε να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από την Ακριτική πόλη.
Ο ΠΑΣ θα δώσει το παιχνίδι με την Ξάνθη, ενώ έχει ακόμα μια αναμέτρηση να παίξει, αυτή κόντρα στον Πανθρακικό τον οποίο θα υποδεχτεί στα Γιάννενα την ερχόμενη εβδομάδα.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.