Επιστρέφουν στην βάση τους

22.04.2014 Αναγνώστηκε 557 φορές

Σε ρυθμούς προπονήσεων αναμένεται να μπουν από αύριο, Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές που έκαναν ελέω της γιορτής του Πάσχα.

Η ξεκούραση για τους παίκτες λαμβάνει τέλος σήμερα και αύριο επιστρέφουν άπαντες στην βάση τους προκειμένου να ξεκινήσουν προπονήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και τα μέσα του Μαϊου.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν και όλο αυτό το διάστημα η τεχνική ηγεσία θα δώσει το βάρος σε πιο χαλαρές προπονήσεις, ενώ ενδέχεται εκεί προς τα τέλη του Απρίλη να δοθεί και μια σειρά φιλικών παιχνιδιών, πριν ολοκληρωθεί και επίσημα η φετινή αγωνιστική σεζόν και οι παίκτες αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η άδεια που υπολογίζεται να πάρουν οι παίκτες για να ξεκουραστούν θα είναι περίπου για ενάμιση μήνα και η ημερομηνία επιστροφής τους, αν και ακόμα δεν έχει φιξαριστεί αναμένεται να είναι στις αρχές του Ιούλη.

Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αφού δεν υπάρχει η λέξη Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να φορτίσουν για τα καλά τις μπαταρίες τους, έτσι ώστε να επιστρέψουν γεμάτοι με ενέργεια, φρεσκάδα και πάνω από όλα με καθαρό μυαλό.

Άλλωστε κατά κάποιο τρόπο, η μη ξεκούραση αρκετών βασικών παικτών, που τράβηξαν όλο το κουπί και με την υπερπροσπάθεια  που έκαναν στην περσινή εκπληκτική σεζόν, κόστισε στην ομάδα, έχοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα στο φετινό πρωτάθλημα.


Σχολιασμος