Εκτός με Άρη Ακόστα, Κίτσου

11.04.2014 Αναγνώστηκε 653 φορές

Δίχως τους Νόε Ακόστα και Αουρέλιαν Κίτσου θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και συνέχισαν και σήμερα, υπό τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή Φίλιππου Σκόρδου, θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα. 

Έτσι οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται εκτός αποστολής, ενώ για τον Κίτσου το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου ήταν το τελευταίο, αφού ο Ρουμάνος  αναμένεται όπως όλα δείχνουν να μην συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα και την νέα σεζόν. Τρεις συμμετοχές και ένα γκολ ήταν ο απολογισμός της θητείας του στην γιαννιώτικη ομάδα. 

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία του ΠΑΣ μπήκε στην τελική ευθεία και αύριο θα ολοκληρωθεί με μια πρωινή προπόνηση. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις επιθετικής τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς αύριο το μεσημέρι με προορισμό την Θεσσαλονίκη. 

Σχολιασμος