Ζδράβος: «Χαρούμενος που έπαιξα στους "Ζωσιμάδες"» (video)

27.03.2014 Αναγνώστηκε 1216 φορές

Χαρούμενος για το αποτέλεσμα αλλά και το ότι αγωνίστηκε, έστω και για λίγο, στους "Ζωσιμάδες" εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Ζδράβος. Ο Γιαννιώτης αμυντικός του Πανθρακικού μίλησε αποκλειστικά στο PASsports για την ισοπαλία της ομάδας του με τον ΠΑΣ αλλά και τα συναισθήματά του για την επιστροφή σε πάτρια εδάφη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζδράβου:

«Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μια δυνατή έδρα και ο καιρός το έκανε ακόμη πιο δύσκολο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε όμως δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ, ίσως αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με αυτο το αποτέλεσμα τα πράγματα να ήταν ακόμη καλύτερα, ωστόσο το 1-1 είναι θετικό αποτέλεσμα για εμάς.

Για τα συναισθήματα του, που αντιμετώπισε τον ΠΑΣ ως αντίπαλος: «Από την μια είμαι χαρούμενος καθώς έπαιξα σε αυτό το γήπεδο, πάντα ήθελα να παίξω σε αυτό το γήπεδο, αλλά απο κει κια πέρα είμαι πιο χαρούμενος από το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα μου».

Για το αν θα ήθελε μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές του να αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΣ: «Έχουμε καιρό ακόμα. Είμαι από τα Γιάννενα και κάποια στιγμή θα ήθελα να φορέσω την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα».

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ-Θ.ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ

Σχολιασμος