Τσακογιάννης και Κανελλάκης συνομιλούν για το Ιωνικός-ΠΑΣ!

18.07.2011 Αναγνώστηκε 3799 φορές

Το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, το γνωστό πλέον "Κοριόπολις" φαίνεται πως έχει και συνέχεια αφού σήμερα το πρωί η αθλητική εφημερίδα "Goal News" έδωσε στη δημοσιότητα νέα στοιχεία που αφορούν τις τηλεφωνικές συνομιλίες του κατηγορούμενου και προφυλακισμένου για την υπόθεση, Γιώργου Τσακογιάννη.

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των 2 κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούσε ο Τσακογιάννης προέκυψαν συνομιλίες για 13 παιχνίδια της Football League και της Football League 2 ανάμεσα στα οποία είναι το Ιωνικός- ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 στις 21/03/2011 αλλά και το Αετός Σκύδρας- Δόξα Κρανούλας 1-0 στις 09/03/2011.

Όσον αφορά το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Ιωνικό στη Νίκαια, η συνομιλία του Τσακογιάννη είναι με τον Χρήστο Κανελλάκη, μεγαλομετόχου του Ιωνικού και γίνεται αναφορά από τον Κανελλάκη σε άνθρωπο του ΠΑΣ με το όνομα ΒΑΓΓΕΛΗΣ με τον οποίο είχε προηγουμένως συνομιλήσει ενώ o Κανελλάκης τονίζει ότι μπορεί εύκολα να πλησιάσει τους Κώτσιο και Σκούφαλη γνωρίζοντας άλλωστε ότι οι ξένοι του ΠΑΣ δεν θα αγωνίζονταν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η συγκεκριμένη συνομιλία είναι τα εξής:

" 1. Tην 21-03-2011 και περί ώρα 18:00' διεξήχθη ο αγώνας Π.A.E IΩNIKOΣ-Π.A.Σ. ΓIANNINA, με σκορ 0-0. Tην 20-03-2011 ο TΣAKOΓIANNHΣ επικοινωνεί με τον KANEΛΛAKH Xρήστο, ο οποίος του λέει ότι, έχει μιλήσει με άτομο ονόματι «BAΓΓEΛHΣ», μέλος της ομάδας ΠAΣ ΓIANNINA για να κερδίσει από τον αγώνα IΩNIKOΣ-ΠAΣ ΓIANNINA έστω και ένα βαθμό. O KANEΛΛAKHΣ λέει ότι μπορεί να το κανονίσει εύκολα, γιατί έχει ξανακάνει στο παρελθόν δουλειά μαζί, ενώ μπορεί εύκολα και να πλησιάσει τους παίχτες Κώτσιο, Σκούφαλη κι άλλους, ενώ οι ξένοι δεν θα αγωνιστούν εσκεμμένα. Γίνεται μνεία ότι ο αγώνας IΩNIKOΣ-ΠAΣ ΓIANNINA διεξήχθη την 21-03-2011 και το αποτέλεσμα ήταν 0-0. O KANEΛΛAKHΣ αναφέρει ότι, ο AΓPOTIKOΣ AΣTEPAΣ πήρε χρήματα για να έρθει ισόπαλο αποτέλεσμα με τα TPIKAΛA, στον αγώνα που διεξήχθη την 20-03-2011 (AΓPOTIKOΣ AΣTEPAΣ-TPIKAΛA 0-0). Λέει επίσης ο KANEΛΛAKHΣ ότι στον αγώνα ΔIAΓOPAΣ-ΠIEPIKOΣ, ο ΠIEPIKOΣ έστειλε χρήματα στον ΔIAΓOPA μέσω επιταγής του ΔHMOY AIKATEPINHΣ, αλλά επειδή ο ΔIAΓOPAΣ ήθελε μετρητά και όχι επιταγή την έστειλαν πίσω με το ταχυδρομείο. Γίνεται μνεία ότι, ο αγώνας ΔIAΓOPAΣ POΔOY-ΠIEPIKOΣ KATEPINHΣ διεξήχθη την 19-03-2011 και το αποτέλεσμα ήταν 3-0 υπέρ του ΔIAΓOPA"

Συνολικά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες για τα 13 παιχνίδια μπορείτε να τις δείτε στο: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128723064


Σχολιασμος