- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Οι στιγμές ξεκούρασης και διασκέδασης μετά τις κοπιαστικές προπονήσεις δεν αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο των ποδοσφαιριστών αλλά και για τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο.
Το απόγευμα της Παρασκευής λοιπόν, μετά την απογευματινή προπόνηση, την ευκαιρία να διασκεδάσουν λίγο παίζοντας μια παρτίδα πινγκ πονγκ είχαν ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης και ο τεχνικός της ομάδας, Στεφάν Ντεμόλ που διέπρεψαν κιόλας όπως θα δείτε και στο παρακάτω video.
Μάλιστα αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ απαθανάτισαν την παρτίδα με τις κάμερες από τα κινητά τους τηλέφωνα και επευφημούσαν προπονητή και πρόεδρο που με τις έντεχνες ενέργειές τους έδειχναν ότι είναι γνώστες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Άλλωστε κατά γενική ομολογία το κλίμα στις τάξεις της αποστολής στο Ελατοχώρι είναι πολύ καλό και ακόμα και οι νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές έχουν εγκλιματιστεί άμεσα στο υπόλοιπο σύνολο.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.