Δεν «Χ»άρηκε κανένας

09.03.2014 Αναγνώστηκε 703 φορές

Ισόπαλη δίχως τέρματα αναδείχθηκε η Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία αντιμετώπισε χθες το πρωί (08/03) στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4 γύρου του πρωταθλήματος της Super League. 

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η ομάδα του Γιώργου Λαδιά είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση, δίχως ωστόσο να μπορέσει να μετουσιώσει σε γκολ κάποιες από τις ευκαιρίες που έκανε. Στην αντίπερα όχθη και οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας και αυτοί με την σειρά τους κάποιες φάσεις, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Παππάς βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα. 

Ο ΠΑΣ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι και αυτή ήταν στο πρώτο ημίχρονο με τον Τσουμάνη, τελικώς να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Παππάς, Μασούρας, Λιάρος, Τσουλιάης, Γόγολος, Μανιφάβας, Παππάς Σ. (53' Μούτσιος), Ζιώγας (89' Καλλιαρέκος), Παπαγεωργίου (78' Περβανάς), Αλεξίου (86' Δρόσος), Τσουμάνης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Νομικός, Ζώτος (84' Παπανικολάου), Βαφειάδης, Πουλουκτσής, Θεοδωρίδης (46' Ψεμματάς), Χουσμέν (67' Σαμπανίδης), Τουμαντζίδης, Μπουνταγκίδης, Μελισσόπουλος, Δημητριάδης, Χατζής.

Σχολιασμος