Πετράκης: «Δύσκολο το παιχνίδι με ΟΦΗ»

07.03.2014 Αναγνώστηκε 460 φορές

Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης τόσο για το αυριανό παιχνίδι στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ, όσο και για την ομάδα του Ηρακλείου.

Για το παιχνίδι ο κ. Πετράκης τόνισε οτι θα είναι δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μια δύσκολη έδρα, ενώ για τον ΟΦΗ τόνισε οτι είναι ένα κομμάτι από την ζωή του.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι ένα κομμάτι απ' τη ζωή μου. Έχω παίξει εκεί ποδόσφαιρο και έχω δουλέψει εκεί. Είμαστε επαγγελματίες όμως και κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο της ομάδας μας. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει βελτιωθεί αρκετά, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε κάθε μέρα το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το αν έχει αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας: «Για μένα πολλές φορές είναι πιο δύσκολο να διαχειριστείς ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα και με τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και μετρημένοι, να κατεβάσουμε το κεφάλι και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και στα αποτελέσματα και στην εικόνα μας».

Σχολιασμος