Χωρίς τρεις κόντρα στον Πλατανιά

01.03.2014 Αναγνώστηκε 801 φορές

Δίχως τρία βασικά γρανάζια... στην μηχανή του θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα την Καθαρά Δευτέρα (3/3, 19:30) στο γήπεδο των Περιβολίων κόντρα στον Πλατανιά στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. 

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις αγωνιστικές υπηρεσίες των Λίλα, Βίλα, Στρούνα οι οποίοι έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους για τους αγώνες με Μάλτα και Αλγερία, και ως εκ τούτου την ημέρα που είναι ο αγώνας του ΠΑΣ, πρέπει οι εν λόγω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε Αλβανία και Σλοβενία αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα εκτός θα είναι και ο Κρητικός, ο οποίος θα αγωνιστεί με την Εθνική Νέων για τον αγώνα με την Νορβηγία. Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας μπήκε στην τελική ευθεία, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής, ενώ αύριο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Μετά το τέλος του προγράμματος θα ανακοινωθεί η αποστολή με τους παίκτες που θα ταξιδέψουν για τα Χανιά.

Σχολιασμος