Πολλά τα προβλήματα στον Πλατανιά ενόψει ΠΑΣ

25.02.2014 Αναγνώστηκε 1246 φορές

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πλατανιά για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να ψάχνει να βρει τους καλύτερους αντικαταστάτες.

Η προετοιμασία του Πλατανιά για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται, με τα προβλήματα να είναι αρκετά.

Για μια ακόμα ημέρα, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Καζναφέρης, Κατάι, Μενδρινός και Σιαλμάς, με αποτέλεσμα να παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (3/3, 19:30).

Πάντως, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Άρη, όπου η ομάδα τους νίκησε με 2-1 μετά από επεισοδιακό παιχνίδι.

Απο εκεί και πέρα, θεραπεία συνέχισαν οι Γιωργαλλίδης και Ναζλίδης.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, είναι για αύριο Τετάρτη (26/2) στις 15:00 στο Μάλεμε.

Σχολιασμος