- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 19/2 η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Βέροια (23/02 17:15, Novasports 7, PASsports.gr) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.
Ο προπονητής του "Άγιαξ" της Ηπείρου Γιάννης Πετράκης μαζί με τους συνεργάτες Γιώργο Γεωργουλόπουλο, Χρήστο Τσελιόπουλο και Βασίλη Αλεξίου δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές του Γιαννιώτικου συλλόγου πάνω σε ασκήσεις ειδικής αντοχής και υποομαδικής τακτικής.
Ατομικό πρόγραμμα υπο τις οδηγίες του Φίλιππου Σκόρδου ακολούθησε ο Αλέξης Μιχαήλ, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε ο Τάσος Κρητικός λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων.
Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα της Κυριακής ο Ρεθυμνιώτης κόουτς του ΠΑΣ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Θέμη Τζημόπουλου ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.