- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Μια σημαντική απώλεια ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για τον επόμενο τουλάχιστον μήνα, μετράει ο Πανιώνιος.
Οι Νεοσμυρνιώτες θα στερηθούν απέναντι στον "Άγιαξ" της Ηπείρου τον Χρήστο Αραβίδη. Ο Έλληνας επιθετικός και πρώτος σκόρερ των "κυανέρυθρων" έχει υποστεί θλάση στο ισχίο, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός γηπέδων για δύο με τρεις εβδομάδες.
Αυτό δημιουργεί επιπλέον πονοκέφαλο στον κόουτς των Αθηναίων Παναγόπουλο καθώς υπάρχει ήδη σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και με την απουσία του Αραβίδη τα πράγματα δεν είναι και ευχάριστα στη γραμμή κρούσης της αθηναϊκής ομάδας.
Εν τω μεταξύ δύσκολη θεωρείται και η συμμετοχή του Κουλουχέρη στο κυριακάτικο παιχνίδι, καθώς ο αμυντικός του Πανιωνίου βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης για το πρόβλημα που είχε στους προσαγωγούς.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.