Γιάκος: «Νίκη για καλή ψυχολογία»

01.02.2014 Αναγνώστηκε 561 φορές

Δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, ενόψει του σημερινού κρίσιμου αγώνα με τον Λεβαδειακό, έκανε ο Ευριπίδης Γιάκος.

Ο Γιαννιώτης επιθετικός τόνισε ότι η ψυχολογία της ομάδας του δεν είναι στα καλύτερα επίπεδα με την νίκη να είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που έχουν στο μυαλό τους τόσο αυτός όσο και οι αυμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια δυνατή ομάδα αλλά εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε. Πρέπει να βάλουμε τις δυνάμεις μας για να πάρουμε τη νίκη».

Για το που οφείλεται η κακή απόδοση της ομάδας στο δεύτερο γύρο: «Η ψυχολογία είναι πάνω απ' όλα. Στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Στη συνέχεια πιστεύω ότι θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και θα ανέβει η ψυχολογία μας».

Για το κλίμα των αποδυτηρίων: «Είμαστε ακόμα πιο δεμένοι. Όλα τα παιδιά έχουν πολύ καλές σχέσεις,  σίγουρα υπάρχει κούραση. Μας πίκρανε το ότι δεν αγωνιστήκαμε στην Ευρώπη αλλά συνεχίζουμε και κοιτάμε να σώσουμε την κατηγορία και να παλεύουμε όλα τα ματς».

Για το τι χρειάζεται η ομάδα για να κερδίσει: «Χρειαζόμαστε πάθος και δύναμη και πιστεύω ότι στο τέλος θα πάρουμε εμείς τη νίκη για να δώσουμε και χαρά στον κόσμο μας που έχει πικραθεί τον τελευταίο καιρό».

Για τον νέο προπονητή: «Σίγουρα όλοι θέλουμε να δείξουμε κάτι καλό και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα και θα τα καταφέρουμε».

Σχολιασμος