Έρχεται ο Ταμπάσης, χάλασε του Καστελόνε

03.07.2011 Αναγνώστηκε 1663 φορές

Παίκτης του ΠΑΣ πρέπει να θεωρείται ο πρώην τερματοφύλακας του Διαγόρα Μπάμπης Ταμπάσης. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο μπορεί να συμφώνησε προφορικά με τους διοικούντες τον «Άγιαξ» της Ηπείρου εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο η μεταγραφή του δεν ανακοινώθηκε ακόμα, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει, πιθανότατα, σήμερα (4/7). Η μεταγραφή του Ταμπάση πάντως δεν θα είναι η τελευταία στη θέση του τερματοφύλακα, αφού στον ΠΑΣ βρίσκονται σε αναζήτηση «άσου» από το εξωτερικό.

Από την άλλη, ανοιχτό παραμένει το θέμα του Ηλία Κώτσιου. Ο παίκτης δεσμευέται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, η διοίκηση του έχει προτείνει να πάρει μέρος των χρημάτων του και να αποχωρήσει, ο ίδιος όμως δεν δείχνει διάθεση να φύγει παρά τα εναντίον του συνθήματα από μερίδα φιλάθλων στην «πρώτη» της Παρασκευής και παρά το ότι δεν θα υπολογίζεται ως πρώτη λύση.

Διαφορά με Καστελόνε

Στο μεταξύ, δεν θα προχωρήσει τελικά η μεταγραφή του Κάρλος Καστελόνε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Κι αυτό γιατί ο παίκτης ανέβασε ξαφνικά τις οικονομικές του απαιτήσεις, γεγονός που εκνεύρισε τον Γιώργο Χριστοβασίλη και τον ανάγκασε να ανάψει «κόκκινο» στον Αργεντινό άσο της Ολ Μπόις. Πλέον, στον ΠΑΣ στρέφονται σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας, με την αγορά της Αργεντινής να εξακολουθεί να έχει την τιμητική της.

Ξεκίνησαν τα εργομετρικά

Τέλος, με μια πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης. Να σημειωθεί ότι από χθες ξεκίνησαν οι εργομετρικές εξετάσεις, με τους παίκτες να περνούν ανά γκρουπ από τη συγκεκριμένη διαδικασία που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη.


Σχολιασμος