- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες πανηγυρίζει η Νικόπολη Πρέβεζας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ, κερδίζοντας στον τέταρτο τελικό το IBC στο «Σιδέρης Καραδήμας» με σκορ 63-77. Με συνολικό σκορ 3-1, η Νικόπολη κατέκτησε τον τίτλο και ταυτόχρονα το νταμπλ, αφού είχε κατακτήσει και το Κύπελλο ΕΣΚΑΒΔΕ.
Τζερμπατζίδης με 18 πόντους, εκ των οποίων οι 12 στο τελευταίο δεκάλεπτο, Μπάλλας επίσης με 18, Μπότσιος με 14 οι κορυφαίοι των πρωταθλητών, με τους Cisse και Δούβλη να αποτελούν τους x-factors. Από τους Γιαννιώτες 13 πόντους σημείωσαν Χίντζιος και Βελώνης, με τον Γκουντουβά να προσθέτει 11.
Τα δεκάλεπτα: 10-20, 23-33, 44-49, 63-77
Διαιτητές: Ασημακάκη-Τούσης-Γκλίναβου
IBC (Κρικώνης): Μουδόπουλος 2, Ζάραγκας 5(1), Βαράκας 3(1), Βελώνης 13, Τζίμας 8(2), Ματσάγγας 6(1), Κατσίβελος, Χίντζιος 13(1), Παπαζυγούρας, Σκαπεντζής 2, Γκουντουβάς 11, Θώδης
Νικόπολη Πρέβεζας (Παπαμιχαήλ-Μήτσικας): Τσεκούρας 1, Τζερμπατζίδης 18(1), Μπέλλος 4, Cisse 8, Μπούσιος, Μπότσιος 14(2), Βαβέτσης 6(2), Δούβλης 8, Μπάλλας 18
φωτογραφία: Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης "Νικόπολη" Πρέβεζας
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.