- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Την ήττα γνώρισαν οι Vikos Φalcons με 83-87 από το Λαύριο, γεγονός που κάνει τον αγώνα της Τρίτης του Πάσχα… τελικό, μιας και η νίκη είναι πλέον επιβεβλημένη. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι καθ΄ όλην την διάρκειά του, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ψύχραιμοι στο τέλος του αγώνα.
Από τους γηπεδούχους διασώθηκαν ο Anderson με 28 πόντους και 6 ριμπάουντ ο Γράβας με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Μαστρογιαννόπουλος με 10 πόντους, 7 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Τόλιας με double double, 24 πόντους και 10 ριμπάουντ ο πολυτιμότερος του αγώνα, κομβικός ο Στασινός στην τελευταία περίοδο με 15 πόντους.
Διαιτητές: Συμεωνίδης-Χατζημπαλίδης-Λόρτος (Τζαμάκου)
Δεκάλεπτα: 26-28, 45-48, 64-72, 83-87
Vikos Φalcons (Γιαπλές): Τζόουνς 5 (1), Σιμιτζής, Γεωργίου 1, Άντερσον 28 (2), Γράβας 13, Διαμαντάκος 8, Καμπερίδης 9 (2), Τσούκας 7, Αρνόκουρος 2, Μαστρογιαννόπουλος 10
Λαύριο (Πασχάλης): Στασινός 15 (1), Σιγάλας 14 (2), Προίσκος 1, Δήμος 2, Δεϊμέζης 2, Γεωργάς 7, Τόλιας 24 (2), Καματερός 14 (2), Καλόγηρος 6 (1), Μουτάφης 2
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.