Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ στον ημιτελικό του Κυπ. Ελλάδας

09.01.2024 Αναγνώστηκε 4440 φορές #Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΣ Γιάννινα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο Μπάσκετ και ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 24 Ιανουαρίου στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην Αθήνα.

 

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ  στον ημιτελικό του Κυπ. Ελλάδας

Το 27ο Κύπελλο Ελλάδος Μπάσκετ των γυναικών δεν θα γίνει φέτος με τη μορφή του Final Four αλλά με νοκ άουτ αγώνες στα ημιτελικά στην έδρα της ομάδας που βγήκε πρώτη από την κληρωτίδα. Το άλλο ζευγάρι που ανέδειξε η κλήρωση είναι Ελευθερία Μοσχάτου-Εσπερίδες Καλλιθέας

Οι τέσσερις ομάδες θα αναμετρηθούν στις 24 Ιανουαρίου για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου, παράλληλα με το F8 του Κυπέλλου Ανδρών. Να σημειωθεί ότι και πέρυσι ο ΠΑΣ είχε αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό όπου και ηττήθηκε.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Σταύρος Νανάκος δήλωσε πως η κληρωτίδα δεν φέρθηκε καλά στον ΠΑΣ, ωστόσο η ομάδα θα ευχαριστηθεί το παιχνίδι και θα κάνει το καλύτερο δυνατό.

«Είναι τιμή για εμάς το γεγονός ότι βρισκόμαστε δύο συνεχόμενες χρονιές στους ημιτελικούς και εκπροσωπούμε την πόλη και τον κόσμο που μάς ακολουθεί. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ δύσκολος. Θα προσπαθήσουμε, ωστόσο, να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό ώστε να γίνει ένας καλός αγώνας», δήλωσε σχετικά η αρχηγός του ΠΑΣ Ντίνα Σαρηγιαννίδου

Σχολιασμος