Xρήσιμα συμπεράσματα στον ΠΑΣ στα φιλικά με Ολυμπιακό

20.09.2023 Αναγνώστηκε 724 φορές #Μπάσκετ
Δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας έδωσε η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με τον προπονητή Σταύρο Νανάκο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
 
Xρήσιμα συμπεράσματα στον ΠΑΣ στα φιλικά με Ολυμπιακό
Στο πρώτο κατά σειρά φιλικό, ο ΠΑΣ  ηττήθηκε με 59-80 δείχνοντας ανταγωνιστικός για τρία δεκάλεπτα με το σκορ στην 3η περίοδο να κλείνει στο 55-60.
Η κούραση και οι λάθος επιλογές στην τελευταία περίοδο έφεραν το τελικό 59-80. Από την ομάδα του Ολυμπιακού απουσίασαν οι Μόρισον, Χριστινάκη, Σπυριδοπούλου.
 
Τους πόντους για την ομάδα του Νανάκου σημείωσαν οι: Πράπα 5, Δαμουλάκη 14 (3), Σαρηγιαννίδου 5(1), Μαρίνη 7, Γουίλκινσον 8, Πηλακούτα 8, Μάρκοβιτς 12 (1) Κωνσταντάρα, Κύρρου.
Στο δεύτερο φιλικό η γιαννιώτικη ομάδα παρουσιάστηκε σαφώς πιο βελτιωμένη επιθετικά και βρισκόταν κοντά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 77-80. Να σημειωθεί πως και ο ΠΑΣ αγωνίστηκε χωρίς την Στέλλα Ξανθοπούλου και τη μία του ξένη αθλήτρια για την οποία θα υπάρξει σύντομα σχετική ενημέρωση.
Τους πόντους για τον ΠΑΣ σημείωσαν οι: Πράπα 6, Δαμουλάκη 7 (1), Σαρηγιαννίδου 17 (2), Μαρίνη 14 (1), Γουίλκινσον 8, Πηλακούτα 23, Μάρκοβιτς 2, Κωνσταντάρα, Θεοδώρου, Κακαράντζα.

Σχολιασμος