Kύπελλο Ελλάδος: Τον ΚΑΟ Δράμας υποδέχεται σήμερα ο Βίκος Falcons

13.09.2023 Αναγνώστηκε 737 φορές #Μπάσκετ

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος μπαίνει σήμερα ο Βίκος Falcons Ιωαννίνων, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 16.00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων τον ΚΑΟ Δράμας  (νεοφώτιστη ομάδα του 3ου ομίλου της National League 1)  για την Α’ φάση του θεσμού.

 

Kύπελλο Ελλάδος: Τον ΚΑΟ Δράμας υποδέχεται σήμερα ο Βίκος Falcons
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Οι φίλοι της ομάδας αλλά και του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα του Σοφοκλή Τσουκανέλη για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, σε παιχνίδι νοκ άουτ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

 Ματαιώθηκε ο αγώνας του IBC με τον Α.Ο. Τρικάλων

Οι δυσμενείς συνθήκες που προέκυψαν στη Θεσσαλία με τη φονική κακοκαιρία Daniel είχαν ως αποτέλεσμα τη ματαίωση του αγώνα Μπάσκετ IBC- AO Τρικάλων  για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΟΚ ο αγώνας ματαιώθηκε λόγω, όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, αδυναμίας των φιλοξενούμενων να συμμετάσχουν στο παιχνίδι.

Το IBC παίρνει την πρόκριση για τη 2η αγωνιστική της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με 20-0 (α.α.) και πλέον το επόμενο παιχνίδι του είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσει την Αγία Βαρβάρα Καβάλας.

 

 

 

Σχολιασμος