Παρελθόν από τον ΠΑΣ για οικογενειακούς λόγους ο Μαργαρίτης

06.08.2023 Αναγνώστηκε 595 φορές #Μπάσκετ

Την απρόσμενη διακοπή της συνεργασίας της με τον προπονητή Τζον Μαργαρίτη, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας στην οικογένειά του, ανακοίνωσε η διοίκηση της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα που τονίζει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ για οικογενειακούς λόγους ο Μαργαρίτης

Αναλυτικά:

Η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απρόσμενη διακοπή της συνεργασίας της με τον κόουτς Τζον Μαργαρίτη, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας στην οικογένεια του τελευταίου.
Θέλουμε, αφού ευχαριστήσουμε για όλη τη συνεισφορά του κυρίου Μαργαρίτη στην ομάδα μας τον τελευταίο χρόνο, να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας το πρόβλημα υγείας να ξεπεραστεί το συντομότερο δυνατόν και να μπορέσουμε να τον υποδεχτούμε και πάλι στην πόλη μας. Ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΣ θα είναι στο πλευρό του...
Ο ίδιος έκανε την ακόλουθη δήλωση
"Θέλω να ενημερώσω όλους ότι οι συνθήκες στην προσωπική μου ζωή έχουν αλλάξει ξαφνικά. Έχουν αλλάξει όχι μόνο για μένα αλλά και για την οικογένειά μου. Η υγεία του γιου μας έχει πάρει τη χειρότερη τροπή και χρειάζεται άμεση φροντίδα. Είναι ένα χτύπημα για όλους μας και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να καταλήξω στην απόφασή μου να μείνω σπίτι και να μην επιστρέψω στην Ελλάδα και να προπονήσω την ομάδα.
Από τότε που έφυγα από την Ελλάδα εργάζομαι επιμελώς καθημερινά για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Αλλά τώρα η υγεία του γιού μου μπαίνει στο προσκήνιο και πρέπει να μείνω εδώ και να βοηθήσω στην ανάρρωσή μου. Οι προτεραιότητές μου είναι με την οικογένειά μου. Ελπίζουμε να γίνει σύντομα καλά και αν θέλει ο Θεός να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Θα μου λείψει να είμαι εκεί. Ένιωθα ως μέλος της μπασκετικής σας οικογένειας και μέρος της πόλης. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα τα καλύτερα και ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να ξαναβρεθώ μαζί της".
Εις το επανιδείν δάσκαλε και όλα να πάνε καλά! #ΠΑΣ #family

Σχολιασμος