Πρώτη μεταγραφή για τον ΠΑΣ η Δαμουλάκη

06.07.2023 Αναγνώστηκε 533 φορές #Μπάσκετ

Η 19χρονη guard Γεωργία Δαμουλάκη, διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της νέας σεζόν.

Πρώτη μεταγραφή για τον ΠΑΣ η Δαμουλάκη
Η Ανακοίνωση:
Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει την 19χρονη guard Γεωργία Δαμουλάκη στην ομάδα μας.
Η Δαμουλάκη είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Νεανίδων U18 και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νίκης Λευκάδας, έχοντας σε 25 αγώνες με 5.5 πόντους, 2.7 ριμπαουντ, 2.8ασίστ και 1.4 κλεψίματα (FGP: 33.0%, 3PT: 32.3%, FT: 70.8%). Την σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στα προκριματικά του Eurocup με την Ελευθερία Μοσχάτου σε μια χρονιά που είχε 3.5 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 19 αγώνες.
Η Γεωργία αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας στις θέσεις 1 και 2 ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Η ίδια έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι ένας σύλλογος που εδώ και χρόνια έχει μια αξιοπρεπή πορεία στην κορυφαία Εθνική κατηγορία. Προσωπικά έχω μεγάλη αγωνία για τη φετινή σεζόν και θα κάνω ότι μπορώ, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον coach Μαργαρίτη, όσο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν". 

Σχολιασμος