Ανανέωσε και η Iσμήνη Πράπα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

04.07.2023 Αναγνώστηκε 3733 φορές

 Μετά τις Ντίνα Σαρηγιαννίδου και Κατερίνα Μαρίνη, η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με την Ισμήνη Πράπα.

Ανανέωσε και η Iσμήνη Πράπα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η νεαρή guard ήρθε στον ΠΑΣ την περασμένη αγωνιστική σεζόν και αφού ολοκλήρωσε την αποθεραπεία από έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό βοήθησε την ομάδα στα τελευταία 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, σε όλες τις κατηγορίες, ενώ αγωνίστηκε και στο αμερικάνικο κολλέγιο με την ομάδα του Pittsburgh, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και κάνει ένα μικρό πέρασμα από την Ελευθερία Μοσχάτου.

Η Ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Ισμήνη Πράπα. Η νεαρή guard ήρθε στα Γιάννενα και το ΠΑΣ την περασμένη αγωνιστική σεζόν και αφού ολοκλήρωσε την αποθεραπεία από έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό βοήθησε την ομάδα μας στα τελευταία 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Η Ισμήνη έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, σε όλες τις κατηγορίες, ενώ αγωνίστηκε και στο αμερικάνικο κολλέγιο με την ομάδα του Pittsburgh, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και κάνει ένα μικρό πέρασμα από την Ελευθερία Μοσχάτου.
Η διεθνής guard έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στον ΠΑΣ Γιάννινα και ανυπομονώ να πιάσουμε δουλειά. Η διοίκηση είναι κοντά μου από την πρώτη στιγμή και τους ευχαριστώ προσωπικά. Σας περιμένουμε στο γήπεδο.

Σχολιασμος