Δεύτερη θέση για τον ΑΓΣΙ WBC, άνοδος υπό προϋποθέσεις

03.07.2023 Αναγνώστηκε 416 φορές #Μπάσκετ

 Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του ΑΓΣΙ στο τουρνουά ανόδου στην Α2 που έγινε στο Αντίρριο. 

Δεύτερη θέση για τον ΑΓΣΙ WBC, άνοδος υπό προϋποθέσεις

Ο ΑΓΣΙ ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Προμηθέα Πάτρας που κατέκτησε την πρωτιά και πήρε την άνοδο, το Σάββατο είχε ρεπό και χτες επικράτησε του Άρατου Κιάτου με 64-34, διατηρώντας τις ελπίδες για συμμετοχή στην Α2 εθνική κατηγορία Βορρά τη σεζόν 2023-24 σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των 14 ομάδων του ομίλου.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά ανόδου την Παρασκευή, ο ΑΓΣΙ δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Promitheas Patras BC Academy και ηττήθηκε με 47-58. Όσο για το χτεσινό παιχνίδι με τον Άρατο Κιάτου, ο ΑΓΣΙ έπαιξε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, έφτασε άνετα στη νίκη και ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις του.

Διαιτητές: Λάμπος, Κωστής
ΑΓΣ Ιωαννίνων (Σιαμέτης): Σαλιάρη 6, Κοσκερίδου, Βλάχβεη 11, Γιαλαμά 5, Αναγνωστοπούλου 5, Ρίζου 2, Θεοδώρου 11(1), Κακαράντζα 24.
Άρατος (Μαθιόπουλος): Κουκουμέλη, Δριτσοπούλου 6(2), Κουτσοδήμου 11(3), Αρβανίτη 6, Κωνσταντινοπούλου, Κουτσοδήμου, Περδικάρη 7(1), Μπισμπίκη 2, Οικονόμου 2.
 
 
 
 
 

Σχολιασμος