Ανανέωσε η αρχηγός Σαρηγιαννίδου με τον ΠΑΣ Γιάννινα

27.06.2023 Αναγνώστηκε 944 φορές #Μπάσκετ

Έτοιμη να φορέσει τη φανέλα με τον ταύρο στο στήθος για δέκατη σεζόν είναι η αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Ντίνα Σαρηγιαννίδου, η οποία ανανέωσε με τη συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα Μπάσκετ.

Ανανέωσε η αρχηγός Σαρηγιαννίδου με τον ΠΑΣ Γιάννινα

 Η σημαία της γυναικείας ομάδας των κυανόλευκων παραμένει στον ιστό της και θα είναι ένα από τα γρανάζια της ομάδας του Τζον Μαργαρίτη και τη νέα σεζόν. Τη σεζόν που πέρασε η Ντίνα Σαρηγιαννίδου είχε την πιο παραγωγική της σεζόν στην Α1 βοηθώντας την ομάδα της τα μέγιστα ώστε να πετύχει τους στόχους που είχαν τεθεί.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC βρίσκεται για ακόμη ένα καλοκαίρι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αρχηγό της ομάδας Ντίνα Σαρηγιαννίδου.
Η κ. Σαρηγιαννίδου προέρχεται από μια καταπληκτική σεζόν και σίγουρα την καλύτερη της καριέρας της με τη φανέλα του ΠΑΣ με 12.2 πόντους μέσο όρο, 7 ριμπάουντ, 3.2 ασσιστ και 1.3 κλεψίματα σουτάροντας με 45.5 στα δίποντα και 38.7 στα τρίποντα. Σε ατομικό επίπεδο αναδείχτηκε η 3η καλύτερη Ελληνίδα του περσινού πρωταθλήματος σε οικονομία και 1η Ελληνίδα σε ριμπάουντ.
Ελπίζουμε στην ίδια δυναμική συνέχεια για την αθλήτρια της ομάδας μας, η οποία έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω για 10η χρόνια στην ομάδα! Την περσινή χρονιά πετύχαμε σχετικά εύκολα τους στόχους που είχε θέσει η διοίκηση και φέτος πηγαίνουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω με πολύ δουλειά και χρόνο στο γήπεδο". 

Σχολιασμος