Ανανέωσε με τον ΠΑΣ ο προπονητής Τζον Μαργαρίτης

19.06.2023 Αναγνώστηκε 604 φορές

Τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τζον Μαργαρίτη ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν, ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ανανέωσε με τον ΠΑΣ ο προπονητής Τζον Μαργαρίτης
H Aνακοίνωση:
Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον head coach της ομάδας μας, John Μαργαρίτη, και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, 2023-24. Αυτή θα είναι η 5η συνεχόμενη παρουσία της ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία με τον Ελληνοαμερικάνο προπονητή να κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας για 2η χρονιά. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον John ξανά στην πόλη μας και να έχουμε μια υγιή και πετυχημένη αγωνιστική χρονιά!
O ίδιος έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Καθώς ετοιμάζομαι να ξεκινήσω άλλη μια σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC και την πόλη των Ιωαννίνων, θέλω να πω ότι ήταν τιμή και προνόμιο που ήμουν εδώ μαζί σας την περασμένη σεζόν. Για μένα αυτό ήταν ένα απίστευτο ταξίδι. Μου φερθήκατε τόσο καλά. Με καλωσορίσατε στην πόλη σας και με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου καθώς ήμουν τόσο μακριά από το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που έκαναν την πρώτη μου χρονιά μια υπέροχη εμπειρία και μια αξέχαστη εμπειρία.
Ως προπονητής του ΠΑΣ, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να επιστρέψω στην μπασκετική σας οικογένεια για μια ακόμη σεζόν. Ανυπομονώ για την πρόκληση να βάλω στο παρκέ μια ανταγωνιστική ομάδα που θα εκπροσωπεί την πόλη και την ομάδα μας με τρόπο που θα μας κάνει όλους περήφανους. Ανυπομονώ να τους δω όλους στους αγώνες, στο σπίτι και στο δρόμο. GO ΠΑΣ!"
 
 

Σχολιασμος