Την απόκτηση της Γκιζάνη ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

05.01.2023 Αναγνώστηκε 361 φορές #Μπάσκετ

Την απόκτηση της 23χρονης διεθνούς σέντερ Δήμητρας Γκιζάνη, η οποία πραγματοποίησε ντεμπούτο στο χτεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας, ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Την απόκτηση της Γκιζάνη ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας, Δήμητρας Γκιζάνη, η οποία αποτελεί μια νέα σημαντική ενίσχυση για την ομάδα μας, στη θέση «5».
Η 23χρονη σέντερ (1,93μ.), μέχρι πρότινος αγωνίστηκε στην ομάδα του Εύνικου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της στο κολλεγιακό Πρωτάθλημα της Αμερικής, καθώς είχε σημαντικό ρόλο, στον σπουδαίο τίτλο του Roberts Wesleyan College, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της Περιφέρειας (ECC) και κατακτώντας το παρθενικό πρωτάθλημα της γυναικείας ομάδας των Redhawks.
Παράλληλα, τον Νοέμβριο που μας πέρασε η Δήμητρα Γκιζάνη, ήταν στην 12αδα της Εθνικής Ομάδας των Γυναικών για το ματς με την Μεγάλη Βρετανία, για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.
Σε δήλωσή της η νέα παίκτρια του ΠΑΣ WBC, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον coach Μαργαρίτη και τη διοίκηση για αυτήν την ευκαιρία να αγωνιστώ με τα άσπρα και μπλε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ στα Γιάννενα και ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ. Ήδη, στο ματς με τον Πρωτέα, πήρα μια μικρή γεύση από τους φιλάθλους του ΠΑΣ και την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργούν μέσα στο γήπεδο. Δέχθηκα ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα από όλους και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Ο ΠΑΣ φαίνεται ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια και αυτό το έχω δει από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο γήπεδο τόσο από το coaching staff και τις συμπαίκτριες μου, όσο και από τους ανθρώπους της ομάδας που βρίσκονται δίπλα μας από την πρώτη κιόλας μέρα. Ανυπομονώ για την συνέχεια. Ανυπομονώ να ενταχθώ πλήρως στην ομάδα και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της στην φετινή και πολύ ανταγωνιστική Α1»

Σχολιασμος