Μαργαρίτης: «Άξιζε η πρόκριση στην ομάδα και στα Ιωάννινα»

23.12.2022 Αναγνώστηκε 536 φορές #Μπάσκετ

Χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Τζον Μαργαρίτης που στάθηκε στο γεγονός ότι έπαιξαν σωστά οι παίκτριές του.

Μαργαρίτης: «Άξιζε η πρόκριση στην ομάδα και στα Ιωάννινα»

Τόνισε πώς ήταν στόχος η πρόκριση στη τετράδα του Κυπέλλου, ενώ για το πρωτάθλημα της Α1 ανέφερε πώς στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η άλλη ομάδα δεν κατέβηκε πλήρης αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι πρέπει να παίξεις το παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσεις. Οι κοπέλες μας έπαιξαν σκληρά, έπαιξαν σωστά και τις αξίζει αυτή η νίκη. Μία νίκη που αξίζουν τα Ιωάννινα, είναι κάτι το διαφορετικό, κάτι το ιστορικό και θα κοιτάξουμε το Final Four όταν γίνει. Μέχρι τότε πολλά θα γίνουν αλλά για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που το είχαμε βάλει στο ημερολόγιο εδώ και καιρό και θέλαμε να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούσαμε. Πιστεύω ότι το καταφέραμε».

Για το αν ήταν στόχος η πρόκριση: «Βέβαια, στόχος είναι να κερδίζεις, δεν πας να χάσεις. Αλλά άλλο να το θες και άλλο να γίνει».

Για το πρωτάθλημα: «Από εδώ και πέρα κοιτάζουμε να βελτιωθούμε, να κερδίσουμε μερικούς αγώνες. Στόχος είναι στο πρωτάθλημα να μείνουμε στην Α’ Κατηγορία».

Σχολιασμος