Νέος προπονητής και μεταγραφικό ντεμαράζ στον ΑΓΣΙ

05.10.2022 Αναγνώστηκε 274 φορές #Μπάσκετ

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ο ΑΓΣΙ ανακοίνωσε νέο προπονητή τον Αρτινό Παναγιώτη Ασπρούδη αλλά και την απόκτηση τεσσάρων καλαθοσφαιριστών. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την απόκτηση των Δημήτρη Ζαφειρούδη, Αλέξανδρου Στεφάνου και Γιάννη Τριπολίδη αλλά και την επιστροφή του Βασίλη Κολότσιου.

 

Νέος προπονητής και μεταγραφικό ντεμαράζ στον ΑΓΣΙ

Ο προπονητής Ασπρούδης έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε Πανιώνιο (Α1) και Α.Ο. Αγρινίου (Α2) ενώ είναι γνωστή η δουλειά του με την ομάδα του Β.Α.Ο. Άρτας όλα αυτά τα χρόνια σε τοπικό επίπεδο.

Ο Κολότσιος είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας και τη σεζόν 2020-21 που ολοκληρώθηκε όμως νωρίς λόγω της πανδημίας. Πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής στη Γ΄ Εθνική με τον Βίκο Σπάρτακο. Ο Ζαφειρούδης έχει περάσει από το IBC, ενώ έχει αρκετές παραστάσεις από ομάδες Β’ Εθνικής.

Ο Στεφάνου είναι guard και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΓΕΧ, Ολυμπιακό (εφηβικό), Μαρούσι, Μελίσσια , Κάδμο, Έσπερο Λαμίας και Τελεθριακό. Τέλος, ο Τριπολίδης προέρχεται από τις ακαδημίες του Χαρίλαου Τρικούπη και αγωνίζεται στις θέσεις των guard.

Σχολιασμος