Tη Νίκη Βόλου στη Νέα Ιωνία αντιμετωπίζει ο Βίκος

20.09.2022 Αναγνώστηκε 354 φορές

Τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς θα δώσει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου ο Α.Σ. Βίκος Ιωαννίνων με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, που θα φιλοξενήσει την ομάδα των Ιωαννίνων στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας των Ανδρών.

Tη Νίκη Βόλου στη Νέα Ιωνία αντιμετωπίζει ο Βίκος

Η ομάδα βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της και δουλεύει καθημερινά ώστε το νέο σύνολο παικτών να δέσει όσο το δυνατόν καλύτερα και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, όπως ανέφερε και ο κόουτς της ομάδας  Θωμάς Κωστόπουλος, ο οποίος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
“Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας, είμαστε σε ένα αρχικό στάδιο. Τώρα χτίζουμε πράγματα, είμαστε καινούργια ομάδα με καινούργιους παίχτες. Προσπαθούμε να δέσουμε, έχουμε κάνει πολλά πράγματα, αλλά μας λείπουν ακόμη αρκετά. Την Τετάρτη έχουμε ένα παιχνίδι επίσημο και δουλεύουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη, κάτι που θα είναι ο στόχος μας φέτος σε κάθε επίσημο ματς”.
Η ομάδα θα αναχωρήσει την Τετάρτη το πρωί για τον Βόλο, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17:00 της ίδιας μέρας στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Σχολιασμος