Απέκτησε την Marina Ewodo ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC

03.06.2022 Αναγνώστηκε 852 φορές #Μπάσκετ

Την απόκτηση της Καμερουνέζας  Marina Ewodo ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα. Η αθλήτρια που αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ ήταν παίκτρια του προπονητή Μαργαρίτη για 4 χρόνια στο Riverside. 

Απέκτησε την Marina Ewodo ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Η Ανακοίνωση: 

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Marina Ewodo.

Η Ewodo είναι γεννημένη στο Pau της Γαλλίας στις 24 Ιουνίου τοy 1998 με καταγωγή από το Καμερούν και αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4.

Η δεύτερη επιλογή του coach Μαργαρίτη έχει ύψος 1,85 αγωνίστηκε στο κολέγιο του Riverside υπό τις οδηγίες του ίδιου για 4 συναπτά έτη. Η καλύτερή της χρονιά ήταν η τελευταία, όπου αγωνιζόμενη σε 30 αγώνες είχε 10.9 πόντους μέσο όρο, 8.2 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1.2 μπλοκ ανά αγώνα.

Τις δύο προηγούμενες χρονιές ως επαγγελματίας αγωνίστηκε στη Γαλλία και τη Ligue Féminine de Basketball για λογαριασμό της Saint-Amand Hainaut Basket.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Marina αγωνίζεται με την Εθνική Καμερούν και στο τελευταίο FIBA Women's Afrobasket 2021 κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετρώντας 8.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.4 ασιστ. Ακόμα ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά.

Σχολιασμος