«Τίτλοι τέλους» για τον Γ. Μάστακα από τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

22.05.2022 Αναγνώστηκε 954 φορές #Μπάσκετ

Μετά από 3.5 χρόνια στη θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, ο Γιώργος Μάστακας αποχώρησε από το τμήμα μπάσκετ της γιαννιώτικης ομάδας και πλέον θα συνεχίσει μόνο ως Πρόεδρος στη Διοικούσα Επιτροπή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΣ.

«Τίτλοι τέλους» για τον Γ. Μάστακα  από τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Υπό την προεδρία του, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε τις καλύτερες στιγμές της στην βραχυχρόνια ιστορία της, όπου και ανέβηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία και έβαλε τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος. Εντός των ερχόμενων ημερών θα γίνουν από την διοικούσα επιτροπή οι ανάλογες κινήσεις για το νέο διοικητικό σχήμα που θα «τρέξει» την ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο τον Μάστακα για την προσφορά του στο Γυναικείο τμήμα Μπάσκετ του Σωματείου και εν γένει στο Γιαννιώτικο Γυναικείο Μπάσκετ.

Ο Γιώργος Μάστακας συνεχίζει μαζί μας ως Διοικούσα Επιτροπή στο τμήμα Βόλεϊ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και μαζί με την Μαρία Μπράγια θα συνεχίσουν την ανάπτυξη του Γυναικείου Βόλεϊ στην πόλη μας.

Στόχος όλων μας παραμένει η ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών και η εκκόλαψη νέων μικρών αθλητών στα αυστηρά πλαίσια του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού όπως επιτάσσει ο σκοπός μας!»

Αντίστοιχα, τα μέλη του ΔΣ της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΑΣ Γιάννινα WBC τοποθετήθηκαν για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ευχαριστώντας τον πρώην πλέον Πρόεδρο για την προσφορά του και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ.

Σχολιασμος