Το pregame του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

11.02.2022 Αναγνώστηκε 328 φορές #Μπάσκετ

Στην Αθήνα θα βρεθεί αυτή την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, όπου θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον Παναθηναϊκό, σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

 

Το pregame του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ο προπονητής Νίκος Δουβίτσας στις δηλώσεις του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα τόνισε σχετικά: «Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, μία πολύ καλή ομάδα - μην ξεχνάμε ότι είναι ο περσινός πρωταθλητής-. Εμείς πρέπει να δούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν μία καλή ευκαιρία ώστε να δουλέψουμε κάποια πράγματα με στόχο τον επόμενο αγώνα για το θεσμό του Κυπέλλου. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα επιχειρώντας να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια και να περιορίσουμε τα λάθη που κάνουμε στην επίθεση αλλά και στην άμυνα». 

Η Clara Blachier πραγματοποίησε το ντεμπούτο της με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα WBC την περασμένη Κυριακή, στο παιχνίδι απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Η 23χρονη playmaker μίλησε για την προσαρμογή της στην ομάδα και την πόλη και για τη βοήθεια που της παρέχουν οι συμπαίκτριές της: «Είμαι η Κλάρα, η καταγωγή μου είναι από τη Γαλλία αλλά έχω γεννηθεί στον Καναδά και η τελευταία μου ομάδα ήταν στο Μόντρεαλ. Είναι η 2η εβδομάδα μου στα Ιωάννινα, αγαπώ την ομάδα και την πόλη. Είχα λίγο άγχος, γιατί είναι μία νέα εμπειρία για μένα αλλά είμαι ενθουσιασμένη. Την προηγούμενη Κυριακή έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα με την ομάδα και μεθαύριο παίζουμε στην Αθήνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι προπονήσεις μας είναι καλές και η ομάδα είναι δυνατή. Οι νέες μου συμπαίκτριες με έχουν βοηθήσει σημαντικά να προσαρμοστώ και κυρίως η Samantha (σ.σ. Cooper) και η Isabella (σ.σ. Slim). Όλες οι Ελληνίδες παίκτριες είναι πολύ καλές. Το παιχνίδι και η τακτική της ομάδας είναι λίγο διαφορετικά,, συγκριτικά με την προηγούμενη ομάδα μου οπότε θα χρειαστώ λίγο χρόνο να συνηθίσω. Πιστεύω όμως ότι θα είμαι πολύ καλά, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι.

Σχολιασμος