Αιχμές ΠΑΣ Γιάννινα WBC για την αναβολή του αγώνα στα Χανιά

01.02.2022 Αναγνώστηκε 278 φορές #Μπάσκετ

Οικονομικά στοίχισε στη γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα η αναβολή του προημιτελικού αγώνα στα Χανιά, ενώ αφήνει αιχμές για την ύπαρξη κρουσμάτων, μιας και αυτά ήρθαν μετά τον τραυματισμό της Ροντρίγκεζ.

 

 

Αιχμές ΠΑΣ Γιάννινα WBC για την αναβολή του αγώνα στα Χανιά

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
3.700 ευρώ κόστισε στην ομάδα μας η αναβολή του προημιτελικού αγώνα κυπέλλου Ελλάδος με τα Χανιά, που είχε οριστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στην Κρήτη και μας ανακοινώθηκε λίγο πριν ξεκινήσουμε το πολύωρο ταξίδι για τα Χανιά, και συγκεκριμένα στις 23:00, την 31/1/22.

Ευχόμαστε ομαδικά περαστικά στην ομάδα της Κρήτης που ακύρωσε τον αγώνα εξαιτίας τεσσάρων κρουσματων Covid. Θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την ανάρρωση των παικτριών και θα περιμένουμε και τα σχετικά ιατρικά ανακοινωθέντα από το γιατρό που βεβαίωσε τα κρούσματα (τέσσερα αυτήν την εβδομάδα, άλλα εννιά πριν 25 μέρες όπως δήλωσε στέλεχος των Χανίων πριν την αναβολή του πρωταθλήματος).

Βέβαια, για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, το βλέμμα μας θα είναι κυρίως στραμμένο στην αποθεραπεία της Rodriguez, της ξένης παίκτριας της ομάδας, η οποία τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Κάτι μας λέει πως, μόνο όταν η καλύτερη παίκτρια τους θα είναι έτοιμη, θα διεξαχθεί και ο μεταξύ μας προημιτελικός.

Αργεί να χτιστεί η ανοσία της αγέλης στα Χανιά, είναι πάντως ευκολότερο να επιτευχθεί όταν δε χτίζεται μία ολόκληρη ομάδα γύρω μόνο από μία παίκτρια. Τους ευχόμαστε να την πετύχουν την ανοσία, θα κοστίσει και στις υπόλοιπες ομάδες λιγότερο από τις τζάμπα ακυρώσεις μετακινήσεων.

Σχολιασμος