Αναβλήθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα WBC – Νίκης Λευκάδας

04.01.2022 Αναγνώστηκε 605 φορές #Μπάσκετ

Η ΕΟΚ, μετά από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε αθλήτριες των σωματείων του ΠΑΣ Γιάννινα και της Νίκης Λευκάδας ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών,της 05/01/2022, ανάμεσα στα 2 σωματεία.

 

 Αναβλήθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα WBC – Νίκης Λευκάδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Μετά από επιβεβαιωμένα κρούσματα σε αθλήτριες και των δύο σωματείων ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΣ Νίκη Λευκάδας, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών,της 05/01/2022, αναβάλλεται.

Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid 19 στο σωματείο ΑΕ Δικαίου, ο ορισμένος αγώνας ΑΕ Δικαίου – ΚΑΠ στις 05/01/2022 για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (3ος Όμιλος), αναβάλλεται.

"Λουκέτο" στο μπάσκετ 

Η ομοσπονδία, μετά την προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες, πήρε την απόφαση να διακόψει τα πρωταθλήματά της μέχρι τα μέσα του μήνα, με τις προπονήσεις, ωστόσο, να συνεχίζονται κανονικά. Αυτό σημαίνει πως αναβάλλονται οι αγώνες στην Α2, στη Β' Εθνική και στη Γ' Εθνική, καθώς επίσης στην Α1 και Α2 Γυναικών. Να σημειωθεί πως στο σημερινό ΔΣ θα αποφασιστεί-ανακοινωθεί και τυπικά το «λουκέτο».

Σχολιασμος