Τους Τιτάνες Παλαμά υποδέχεται το IBC

16.10.2021 Αναγνώστηκε 373 φορές #Μπάσκετ

Τους Τιτάνες Παλαμά υποδέχεται αύριο το IBC στη πρεμιέρα του 3ου Ομίλου της Β΄Εθνικής Μπάσκετ των Ανδρών.

Τους Τιτάνες Παλαμά υποδέχεται το IBC

Το IBC  μετά από σχεδόν ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας λόγω covid-19 θα βρεθεί και φέτος στην Β' Εθνική κατηγορία μιας και η περσινή χρονιά δεν ολοκληρώθηκε.

Η ομάδα του I.B.C με τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Αρη Χαντέλη και Στέφανο Χαντζάρα στο τιμόνι ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος με την ομάδα του Παλαμά.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων με διαιτητές τους κ.κ Κατωτικίδη, Δέλλα και Λυγούρα.
Ισχύουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α και η ομάδα ενημερώνει   για τα παρακάτω:
Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
- Για κλειστές εγκαταστάσεις χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 60% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 3.000 θεατές (για το Νέο Κλειστό το 60% αντιστοιχεί σε 240 θεατές).
- Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για πλήρως εμβολιασμένους θεατές και έως 5% (δηλ. 20 άτομα) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 15 ετών (όχι 17 ετών που ίσχυε μέχρι και σήμερα με το προηγούμενο υγειονομικό πρωτόκολλο). Από 16 ετών και άνω όλοι οι θεατές πρέπει να είναι εμβολιασμένοι.
- Οι ανήλικοι 13 έως και 15 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.
- Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται από μία θύρα προκειμένου να καταγράφονται τα στοιχεία και να πραγματοποιηθεί σωστά η ταυτοπροσωπία.
Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

Σχολιασμος