Δυνατά φιλικά κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τον ΠΑΣ

24.09.2021 Αναγνώστηκε 447 φορές #Μπάσκετ

Με δύο πολύ δυνατούς αγώνες συνεχίζονται τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου.

 

Δυνατά φιλικά κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τον ΠΑΣ

Η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα θα αναχωρήσει το Σάββατο (25/9) για την Αθήνα, όπου θα μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 18:00, ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα αντιμετωπίσει τις «ερυθρόλευκες», κόντρα στις οποίες έδειξε καλή εικόνα την περασμένη Κυριακή στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Μία μέρα μετά, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 14:30, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο φιλικό στην πρωτεύουσα απέναντι στον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Δουβίτσας με δηλώσεις του στο επίσημο site του ΠΑΣ Γιάννινα WBC τόνισε: «Έχουμε δυο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα είναι και η πρώτη φορά που θα παίξουμε πλήρεις. Αυτή η εβδομάδα πήγε πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες, καθώς μπήκαν και οι τραυματίες και θα μπορέσουμε με αυτούς τους αγώνες να δούμε κάποια πράγματα που δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα. Παίζουμε με δυο ομάδες, που μην ξεχνάμε, είναι ήδη περασμένες στους ομίλους του Eurocup με ότι και να σημαίνει αυτό».

Ο Νίκος Δουβίτσας δεν έχει κάποιο «πονοκέφαλο» ενόψει των παιχνιδιών μιας και θα έχει στη διάθεσή του και τις 11 αθλήτριες, με τις Χριστίνα Θεοδώρου και Κατερίνα Μαρίνη, οι οποίες δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό, να επιστρέφουν κανονικά και να υπολογίζονται.

Η αποστολή αποτελείται από τις ακόλουθες αθλήτριες: Ντίνα Σαρηγιαννίδου, Χριστίνα Θεοδώρου, Ασπασία Καλαμπάκου, Samantha Cooper, Κατερίνα Μαρίνη, Isabella Slim, Ευγενία Παπαδοπούλου, Αγγελίνα Χρηστάκη, Samantha Mackay, Μαίρη Χούλη και Ελπίδα Δημητριάδου.

 

Σχολιασμος