Περήφανη για τον Αποστόλου η Ακαδημία Μπάσκετ του ΠΑΣ

05.09.2021 Αναγνώστηκε 390 φορές #Μπάσκετ

Περήφανοι δηλώνουν στην Ακαδημία Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα που ένα δικό τους παιδί, ο Λευτέρης Αποστόλου κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος Κ16 στο Μπάσκετ με τον Προμηθέα Πάτρας.  

 

Περήφανη για τον Αποστόλου η Ακαδημία Μπάσκετ του ΠΑΣ

Ο Λευτέρης Αποστόλου αποτελεί γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Ανακοίνωση: 

Ένα δικό μας παιδί, ο Λευτέρης Αποστόλου, γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας Μπάσκετ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος Κ16 ετών σήμερα με την ομάδα του, τον Προμηθέα Πατρών!

Ο Λευτέρης (γεννημένος 2006) ξεκίνησε από πιτσιρικάς στο Σύλλογό μας όπου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, γαλουχήθηκε στα μυστικά του αθλήματος, ανέπτυξε ικανότητες και κέρδισε με τον Σύλλογό μας το πρωτάθλημα ΠΡΟΜΙΝΙ ΕΣΚΑΒΔΕ 2006, έχοντας στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια τον προπονητή του Συλλόγου μας και Υπεύθυνο Ακαδημιών Αναστασίου Δημήτρη.

Πέρυσι το καλοκαίρι ήρθε για εκείνον η μεγάλη στιγμή μιας και κατάφερε να κερδίσει επάξια μεταγραφή στην ομάδα του Προμηθέα Πατρών και ήδη ένα έτος μετά βρίσκεται με το χρυσό μετάλλιο του Πανελληνιονίκη στο στήθος!

Ο Σύλλογός μας συγχαίρει τόσο τον Λευτέρη και την ομάδα του, όσο και τους γονείς του που στέκονται επί συναπτά έτη δίπλα στη προσπάθειά του!

Λευτέρη παρακολουθούμε περήφανοι κάθε σου βήμα, σου ευχόμαστε να έχεις πάντα την υγεία σου και είμαστε σίγουροι πως με συνεχή δουλειά και ταπεινότητα το μέλλον σου ανήκει!

(στη φώτο ο Λευτέρης με την νυν ομάδα του με τη φανέλα με το Νο 15)

 

Σχολιασμος