Μεταγραφικό μπαμ ο ΠΑΣ Γιάννινα με Άσπα Καλαμπάκου

08.07.2021 Αναγνώστηκε 891 φορές #Μπάσκετ

Με ένα εορταστικό βίντεο γιόρτασε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα τα 55α γενέθλια του συλλόγου και στο τέλος έκανε και την έκπληξη καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση της Άσπας Καλαμπάκου από τον Παναθηναϊκό.

Μεταγραφικό μπαμ ο ΠΑΣ Γιάννινα με Άσπα Καλαμπάκου
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Σε μια μεταγραφική βόμβα και σημαντικότατη ενίσχυση του ρόστερ προχώρησε ο γυναικείος ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της 27χρονης σούιτινγκ γκάρντ Ασπασίας Καλαμπάκου που πριν λίγο καιρό αναδείχτηκε πρωταθλήτρια με την ομάδα του Παναθηναϊκού και είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

Η 27χρονη Άσπα Καλαμπάκου έχει ύψος 1,78 μέτρα και ξεκίνησε το μπάσκετ από τα Άνω Λιόσια, περιοχή όπου γεννήθηκε. Έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Αστέρα Εξαρχείων, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ΠΑΟΚ, Δάφνη Αγίου Δημητρίου και Παναθηναϊκό, ενώ το 2016 αγωνίστηκε στο εξωτερικό με τη φανέλα της σουηδικής Ακροπόλ Στοκχόλμης.

Το πρωτότυπο της όλης ιστορίας είναι ότι η ανακοίνωση της μεταγραφής της Άσπας Καλαμπάκου έγινε στο τέλος του εορταστικού βίντεο που έφτιαξε η ομάδα για τα 55 χρόνια που γιορτάζει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχολιασμος