16 μετάλλια ο Σπάρτακος στα πρωταθλήματα άρσης βαρών

21.12.2023 Αναγνώστηκε 1117 φορές #Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Με συνολική συγκομιδή 16 μεταλλίων επέστρεψαν οι αθλητές και αθλήτριες του Σπάρτακου Ιωαννίνων από τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών, νέων ανδρών, γυναικών, νέων γυναικών  που διεξήχθησαν στο Λιτόχωρο από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου.

16 μετάλλια ο Σπάρτακος στα πρωταθλήματα άρσης βαρών
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ελπιδοφόρα η εμφάνιση των αθλητριών και αθλητών της άρσης βαρών του Σπάρτακου Ιωαννίνων στα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών, νέων ανδρών, γυναικών και νέων γυναικών. Παρά τις απουσίες για διάφορους λόγους αθλητών και αθλητριών που είχαν προκριθεί από τους περιφερειακούς αγώνες οι συμμετέχοντες επέστρεψαν με συνολικά 16 μετάλλια.

Συγκεκριμένα: στα 73 κ. ανδρών ο Ευστάθιος Διαμάντης κατέκτησε 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια, στα 55 κ. ανδρών και νέων ανδρών ο Μάκης Βασίλειος κατέκτησε 4 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια, στην κατηγορία 59 κ. γυναικών η Κοτσιαμπαϊδου Δήμητρα 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο, στην ίδια κατηγ. νέων γυναικών η Ηλιοπούλου Κων/να 1 χάλκινο μετάλλιο και στην κατηγ. 55 κ. γυναικών η Μπογά ΄Αννα 3 χάλκινα μετάλλια. Μεγάλη εμφάνιση του Τριφύλλη Βασιλείου στην κατηγ. 67 κ. ανδρών και νέων ανδρών με την 4η θέση, της Μπάτζιου Αικατερίνης στα 49 κ. γυναικών και νέων γυναικών με την 5η θέση, της Αγγέλη Σταυρούλας στα 55 κ. νέων γυναικών με την 4η θέση και αξιόλογες εμφανίσεις των Μπαλάσκα Σταυρούλας, Σκοκοτά Ευμορφίας και Μέτσιου Βασιλικής.

Σχολιασμος