Πρωταθλητής Ελλάδας για το 2023 αναδείχτηκε ο ΑΓΣΙ

28.11.2023 Αναγνώστηκε 4919 φορές #Στίβος

Μια χρυσή σελίδα γράφτηκε στην ιστορία του τμήματος στίβου του ΑΓΣ Ιωαννίνων, καθώς ο γιαννιώτικος σύλλογος αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας για το 2023.

 

Πρωταθλητής Ελλάδας για το 2023 αναδείχτηκε ο ΑΓΣΙ

Η ανακήρυξη του πρωταθλητή Ελλάδας έγινε από τον ΣΕΓΑΣ με τις επιδόσεις, τα μετάλλια, τη βαθμολογία όλων των αγώνων κλασσικού αθλητισμού που έγιναν φέτος. Ο ΑΓΣΙ έχει σταθερά ανοδική πορεία στον στίβο, με σημαντικές διακρίσεις, μετάλλια και τα τελευταία χρόνια κατέλαβε τις πέντε πρώτες θέσεις.

Επιστέγασμα των επιτυχιών η ανάδειξή του ως πρωταθλητή, κάτι που αποτελεί τεράστια στιγμή όχι μόνο για τον τοπικό στίβο αλλά γενικότερα για τον γιαννιώτικο αθλητισμό. Δεύτερος τερμάτισε Ο Γ.Σ Ελευθέριος Βενιζέλος και τρίτο το σωματείο ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών. 

Η αντίδραση του ΑΓΣΙ 

Σχολιάζοντας την επιτυχία του ΑΓΣΙ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η προπονήτρια Κλαίρη Γιαννοπούλου έκανε λόγο για ραντεβού με την ιστορία. 

«Είναι τεράστια επιτυχία, αποτέλεσμα της ομαδικότητας και της οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στο τμήμα μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην έφορο μας, στους αθλητές μας, σε όλους τους προπονητές μας αλλά και στους χορηγούς μας που μας στηρίζουν σε δύσκολες εποχές», είπε χαρακτηριστικά. 

Συγχαρητήρια από το ΠΕΑΚΙ 

Το τμήμα στίβου του ΑΓΣΙ για την ανάδειξή του στην πρώτη θέση της ανεπίσημης αρχικής αξιολόγησης – κατάταξης των σωματείων από τον ΣΕΓΑΣ για το 2023, συνεχάρη η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ. 

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Δαβής και τα μέλη της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ ανέφεραν ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση για τον τοπικό αθλητισμό, μια διάκριση που οφείλεται στην μεγάλη προσπάθεια και συστηματική δουλειά των αθλητών και αθλητριών, καθώς και των προπονητών τους, στη Διοίκησή του Συλλόγου και φυσικά στους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών και αθλητριών. Παράλληλα, η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ  υπενθύμισε πως θα συνεχιστούν οι πρωτοβουλίες και ενέργειές της, για την περαιτέρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, αλλά και όλων των προσπαθειών για ανάπτυξη και ανάδειξη του τοπικού, ερασιτεχνικού αθλητισμού. 

Σχολιασμος