Διοίκηση πρωτοδικείου διορίστηκε στον Ν.Ο. Ιωαννίνων

16.11.2023 Αναγνώστηκε 858 φορές #Κωπηλασία

Την πιο κρίσιμη ίσως καμπή της 70χρονης πορείας του διανύει, όπως όλα δείχνουν, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ένα σωματείο που αποτελεί από την ίδρυσή του το μακρινό 1954 και μέχρι σήμερα τη «ναυαρχίδα» του αθλήματος της Κωπηλασίας σε πανελλήνιο επίπεδο, έχοντας γράψει λαμπρές σελίδες αθλητικής ιστορίας.

 

Διοίκηση πρωτοδικείου διορίστηκε στον Ν.Ο. Ιωαννίνων

Χθες το μεσημέρι άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο σ’ αυτή την ιστορία, καθώς με απόφαση της Προέδρου Πρωτοδικών Ιωαννίνων ορίστηκε εννεαμελές προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο στον Ν.Ο.Ι., το οποίο αναλαμβάνει την εκπροσώπηση και διαχείριση του σωματείου μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2024 και ώσπου να γίνουν αρχαιρεσίες για νέα Διοίκηση.

Την Τετάρτη το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων προχώρησε στον ορισμό προσωρινής διοίκησης στο σωματείο. Πρόεδρος διορίστηκε ο Νικόλαος Εξάρχου, αντιπρόεδρος ο Βασίλης Διάφας, ταμίας η Ανδρομάχη Καρότση, γραμματέας ο Κωνσταντίνος Καλτσογιάννης και μέλη ο Δημήτρης Τσίκκος, η Ευαγγελία Ασπιώτη, ο Βασίλης Ντάρας, ο Αδαμάντιος Μπάντζιος και ο Γιώργος Πουλόπουλος.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου ήρθε έπειτα από δύο προσωρινές διαταγές που είχαν κατατεθεί, μετά την παραίτηση της πλειοψηφίας των μελών του προηγούμενου πλέον Διοικητικού Συμβουλίου. 

 

Σχολιασμος