Πρωταθλητής στο βάθρο της ζωής ο Θοδωρής Βασιλάκης (pics)

01.11.2023 Αναγνώστηκε 2254 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Προσωποποίηση της δίψας για ζωή και της ακούραστης θέλησης είναι ο νεαρός αθλητής, Θοδωρής Βασιλάκης, άτομο με ολική απώλεια όρασης, ο οποίος παρέλασε το περασμένο Σάββατο στην Ελεούσα στην παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. 

Πρωταθλητής στο βάθρο της ζωής ο Θοδωρής Βασιλάκης (pics)

Στην επέτειο του ΟΧΙ ο Θοδωρής φώναξε δυνατά και είπε σε όλο τον κόσμο “ΟΧΙ” στην απόρριψη ατόμων με ειδικές ανάγκες από την καθημερινότητα. Ο Θεόδωρος Βασιλάκης, άτομο με ολική απώλεια όρασης εκ γενετής, παρέλασε με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και έδωσε το μήνυμα της συμπερίληψης όλων των παιδιών στην παρέλαση και γενικά στις καθημερινές δραστηριότητες.

Καθημερινά διδάσκει τη “ΖΩΗ” με τη δίψα του για μάθηση και την ακούραστη θέληση του. Με βήμα στο ρυθμό και σε ευθεία γραμμή έδειξε ότι δεν πρέπει να το βάζουμε ποτέ κάτω και να προσπαθούμε πάντα να γινόμαστε καλύτεροι. Συμμετέχει σε προπονήσεις και μαθαίνει την τέχνη του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ, δίνοντας μαθήματα αισιοδοξίας.

thodoris

Ο Θοδωρής είναι από τα πρώτα παιδιά στην Ελλάδα με ολική τύφλωση που συμμετείχε σε παρέλαση, δείχνοντας μας το δρόμο προς την αποδοχή των ατόμων με ειδικές ανάγκες ως ίσους μέσα στην κοινωνία.

Σχολιασμος