Μετάλλια στο Βαλκανικό για τα γιαννιώτικα «κουπιά»

20.09.2023 Αναγνώστηκε 537 φορές #Κωπηλασία

Με μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στην πόλη Pantelimon της Ρουμανίας

Μετάλλια στο Βαλκανικό για τα γιαννιώτικα «κουπιά»

Από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων η Νεφέλη Ντάρα κατέκτησε, με τις συναθλήτριές της, το χρυσό μετάλλιο στο τετραπλό Σκιφ Νεανίδων και το ασημένιο στο Σκιφ Νεανίδων.

Χρυσό μετάλλιο κέρδισαν επίσης οι Δημήτρης Κούτρας και Βασίλης Κωστούλας στο αγώνισμα της Δικώπου άνευ Εφήβων και ένα χάλκινο μετάλλιο στην Οκτάκωπο Εφήβων, με πηδαλιούχο την Δήμητρα Ντέμου.

Ο Ιάσονας Μουσελίμης κέρδισε χάλκινα μετάλλια στο Σκιφ Παίδων και στο Τετραπλό Σκιφ Παίδων, όπως και ο Χρήστος Δημητρίου στο Διπλό Σκιφ Παίδων και στο Τετραπλό Σκιφ Παίδων.

Τέλος, οι Αλέξανδρος Ζάρρας και Παύλος Κουτσαβέλης, με πηδαλιούχο την Δ. Ντέμου, κατέλαβαν την 5η θέση στην Οκτάκωπο  Παίδων και την 4η θέση στην Τετράκωπο άνευ Παίδων.

• Ένα ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν και οι αθλητές του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.) Άγγελος Ντούσκος και Δημοσθένης Κουτσογιάννης στην Τετράκωπο Εφήβων, καθώς και ένα χάλκινο στην Οκτάκωπο Εφήβων στους Βαλκανικούς Αγώνες που έλαβαν χώρα στο Παντελίμον της Ρουμανίας.

Το Δ.Σ. του Π.Ν.Ο.Ι. συγχαίρει τους αθλητές του και εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε ολόκληρη την Ελληνική Αποστολή για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην γενική βαθμολογία.

Σχολιασμος